Activitats Extraacadèmiques

Exercici físic com a eina terapèutica i preventiva
Quan: Dilluns 7 d’octubre al 17 de febrer de 2020 | Campus IFMiL Passeig de la Bonanova, 47 Barcelona
Hora inici: 17:00
On: Campus IFMiL

Amb aquesta formació es pretén conscienciar als metges de medicina de l’esport, metges de família i altres especialitats sobre la necessitat de promoure i prescriure l’exercici físic saludable com a eina preventiva i terapèutica de les malalties més prevalents.

 

En les diferents sessions es parlarà i s’actualitzaran aspectes mèdics relacionats amb l’activitat física, tant des de la vessant assistencial com preventiva, incidint en problemàtiques sanitàries en el camp de l’esport de gran rellevància comunitària i en tallers de promoció de l’activitat física, proves d’esforç, nutrició, estiraments en l’àmbit laboral i sol pelvià.

 

El curs compta amb una avaluació contínua que tindrà en compte tant l’assistència a les sessions presencials com la participació de l’alumne a les activitats.

 

Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 6,6 crèdits 09/025358-MD

Més informació:

https://www.ifmil.com/ca/contacte/curs/exercici-fisic-com-a-eina-terapeutica-i-preventiva

 

https://www.ifmil.com/ca/curs/92542/exercici-fisic-com-a-eina-terapeutica-i-preventiva?utm_medium=email&utm_source=newifmil&utm_campaign=1907_2&utm_term=esport&utm_content=llegirmes

 

http://newsletters.comb.cat/ifmil/mail-160719.html